Robin-lust uit Drenthe

U dient zich eerst te registreren voordat u alle fotos kunt bekijken van Robin-lust

Over mij:

Ik heet Robin, ben ********* jaar en op seks gebied heb ik nog niet zo veel ervaring, dus ik ben tot nu toe een saaie rups die nog even de tijd nodig heeft te ontdekken. Dat kan ik dus niet alleen, daar heb ik jou bij nodig. Ik ben van huis uit heel erg preuts opgevoed en te beschermend, en heb een vriendje gehad die ook niet echt veel ervaring had, maar die heb ik dus aan de kant gezet even geleden en wil echt van mijn vrijheid proeven, wat voor standjes vind ik lekker en wat past het beste bij mij, wil jij dat samen met mij gaan ontdekken en zorg jij ervoor dat ik een vlinder word die lekker kan gaan fladderen? Ik wil alles wel minimaal een keer uit proberen op een aantal dingen na dan. Ik zoek wel een man vanaf ********* jaar, gebonden of ongebonden. Ik zoek alleen seks meer dan dat ook eigenlijk niet. Wel verlang ik dat jouw pik lekker kaal is ;)


Over jou:

Je geeft mij ervaring en hebt een lekkere kale pik


Persoonlijke gegevens:

Geslacht :
Vrouw
Leeftijd :
34 jaar
Provincie :
Drenthe
Woonplaats :
Een
Lichaamsbouw :
Normaal
Lengte :
165-170 cm
Haarkleur :
donkerblond
Opleiding :
 
Roken :
No
Piercing(s):
Yes
Tatoeage(s) :
No

Iedereen is gelijk


Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.


Grote kans op slagen


Bij ons heb je een grote kans op het vinden van jou match. Dit komt omdat de balans tussen mannen en vrouwen vrijwel gelijk is.


Privacy


Bij ons staat de veiligheid van onze leden op nummer 1. Wij zijn voortdurend bezig met de privacy bescherming van onze leden.

LET OP DIT IS EEN SITE VOOR 18+. ONDER DE 18 GEEN TOEGANG.

Om er voor te zorgen dat deze site op de juiste manier wordt weergegeven zullen wij een cookie op uw computer moeten plaatsen.
Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden, als u hier geen problemen mee heeft klik dan op akkoord.
Gaat u niet akkoord klik dan op niet akkoord en u zult naar Google worden verwezen


|