Mollie uit Flevoland

U dient zich eerst te registreren voordat u alle fotos kunt bekijken van Mollie

Over mij:

Ik schaam me best een beetje maar dat komt omdat ik altijd wat in de grond ben gedrukt door mijn ex. Hij vond me altijd maar te dik en ja dat gaat dan lekker tussen je oren zitten. Ben ik echt dik? Misschien een beetje mollig maar misschien stoort dat ook wel bij mannen. Ik weet het niet maar wat ik wel weet is dat ik echt wat aandacht nodig heb, een streling, een aai en woordjes dat ik mooi ben en het waard ben. Door dit alles ben ik best terughoudend geworden naar mannen toe maar zo met schrijven durf ik het wel te vragen. Is er een man die mij kan laten voelen dat ik het allemaal nog wel waard ben?


Over jou:

Jij ziet mij als mezelf en niet als mollig


Persoonlijke gegevens:

Geslacht :
Vrouw
Leeftijd :
38 jaar
Provincie :
Flevoland
Woonplaats :
Almere
Lichaamsbouw :
Normaal
Lengte :
165-170 cm
Haarkleur :
donkerblond
Opleiding :
 
Roken :
No
Piercing(s):
No
Tatoeage(s) :
No

Iedereen is gelijk


Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.


Grote kans op slagen


Bij ons heb je een grote kans op het vinden van jou match. Dit komt omdat de balans tussen mannen en vrouwen vrijwel gelijk is.


Privacy


Bij ons staat de veiligheid van onze leden op nummer 1. Wij zijn voortdurend bezig met de privacy bescherming van onze leden.

LET OP DIT IS EEN SITE VOOR 18+. ONDER DE 18 GEEN TOEGANG.

Om er voor te zorgen dat deze site op de juiste manier wordt weergegeven zullen wij een cookie op uw computer moeten plaatsen.
Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden, als u hier geen problemen mee heeft klik dan op akkoord.
Gaat u niet akkoord klik dan op niet akkoord en u zult naar Google worden verwezen


|