@Floor@ uit Limburg

U dient zich eerst te registreren voordat u alle fotos kunt bekijken van @Floor@

Over mij:

Om maar even met de deur in huis te vallen. Mannen die op zoek zijn naar een One night stand, of snelle wip hoeven niet verder te lezen. Ik ben nu ongeveer een maand of ********* alleen. Mijn ex had ineens het idee dat het gras bij de buurvrouw groener was. Letterlijk en figuurlijk. Heb ze helaas aangetroffen bij ons thuis. Maar dat zou ik graag achter me willen laten. Dit is ook de reden dat ik nu verhuisd ben, en er helemaal klaar voor ben. En dan bedoel ik een nieuwe liefde in mijn leven. Ben jij die man die ook toe is aan een stabiele en vaste toekomst, dan zou ik het heel leuk vinden om je beter te leren kennen. Misschien ergens een keer een vorkje prikken. En zien of de klik er is. Laat je me wat horen dan? Ik ben er klaar voor, nu jij nog.


Over jou:

jij bent ook toe aan een stabiele en vaste toekomst.


Persoonlijke gegevens:

Geslacht :
Vrouw
Leeftijd :
29 jaar
Provincie :
Limburg
Woonplaats :
 
Lichaamsbouw :
Slank
Lengte :
165-170 cm
Haarkleur :
blond
Opleiding :
 
Roken :
No
Piercing(s):
No
Tatoeage(s) :
No

Iedereen is gelijk


Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.


Grote kans op slagen


Bij ons heb je een grote kans op het vinden van jou match. Dit komt omdat de balans tussen mannen en vrouwen vrijwel gelijk is.


Privacy


Bij ons staat de veiligheid van onze leden op nummer 1. Wij zijn voortdurend bezig met de privacy bescherming van onze leden.

LET OP DIT IS EEN SITE VOOR 18+. ONDER DE 18 GEEN TOEGANG.

Om er voor te zorgen dat deze site op de juiste manier wordt weergegeven zullen wij een cookie op uw computer moeten plaatsen.
Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden, als u hier geen problemen mee heeft klik dan op akkoord.
Gaat u niet akkoord klik dan op niet akkoord en u zult naar Google worden verwezen


|