DiewertjeVL uit Noord-Brabant

U dient zich eerst te registreren voordat u alle fotos kunt bekijken van DiewertjeVL

Over mij:

Mijn zus, waar ik heel erg close mee ben, is nu sinds ********* jaar alleen en we hebben het laatste gehad over, dat je de sex eigenlijk toch best mist en zij zei van niet! Dus dat ik uiteraard heel erg raar, maar blijkt dat zij hier al een tweetal jaren op deze manier aan haar trekken komt. Dus... Wat zij kan, dat kan ik ook!


Over jou:

Hygiëne wordt zeeeeeeer op prijs gesteld en discretie ook. Ik heb geen problemen met getrouwde mannen, als je het maar wel even aangeeft van tevoren, goed? Nou ik hoop snel iets te horen!


Persoonlijke gegevens:

Geslacht :
Vrouw
Leeftijd :
42 jaar
Provincie :
Noord-Brabant
Woonplaats :
Breda
Lichaamsbouw :
Normaal
Lengte :
  cm
Haarkleur :
bruin
Opleiding :
 
Roken :
No
Piercing(s):
Yes
Tatoeage(s) :
No

Iedereen is gelijk


Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.


Grote kans op slagen


Bij ons heb je een grote kans op het vinden van jou match. Dit komt omdat de balans tussen mannen en vrouwen vrijwel gelijk is.


Privacy


Bij ons staat de veiligheid van onze leden op nummer 1. Wij zijn voortdurend bezig met de privacy bescherming van onze leden.

LET OP DIT IS EEN SITE VOOR 18+. ONDER DE 18 GEEN TOEGANG.

Om er voor te zorgen dat deze site op de juiste manier wordt weergegeven zullen wij een cookie op uw computer moeten plaatsen.
Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden, als u hier geen problemen mee heeft klik dan op akkoord.
Gaat u niet akkoord klik dan op niet akkoord en u zult naar Google worden verwezen


|