JuulJul uit Oost-vlaanderen

U dient zich eerst te registreren voordat u alle fotos kunt bekijken van JuulJul

Over mij:

Ik werk in een bloemen zaak. Heerlijk zo met een deel van de natuur bezig te zijn. Vandaar dat ik een wandeling in de natuur ook zo kan waarderen. Nee hoor je hoeft niet bang te zijn ik ben geen boom knuffelaar lol. Maar wat de natuur geeft is lang niet altijd verkeerd toch… Nu ik al weer een tijdje single ben begint het wel weer te kriebelen. Met regelmaat zie ik mannen die voor hun vrouw een bloemetje komen halen. Ik weet heus wel dat dit voornamelijk is omdat ze dan jarig zijn of omdat er iets goed te maken valt. In mijn fantasie is het toch meer gewoon om die ander zo ver te krijgen je weer van een andere kant te zien. Oh jee ik doe het zelfs ook op papier. Als ik eenmaal begin te fantaseren dan is het moeilijk stoppen.


Over jou:

Maar wil jij nog meer over mijn fantasieën weten wacht dan niet en stuur mij een leuk berichtje.


Persoonlijke gegevens:

Geslacht :
Vrouw
Leeftijd :
36 jaar
Provincie :
Oost-vlaanderen
Woonplaats :
Nazareth
Lichaamsbouw :
Normaal
Lengte :
170-175 cm
Haarkleur :
bruin
Opleiding :
 
Roken :
No
Piercing(s):
No
Tatoeage(s) :
No

Iedereen is gelijk


Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.


Grote kans op slagen


Bij ons heb je een grote kans op het vinden van jou match. Dit komt omdat de balans tussen mannen en vrouwen vrijwel gelijk is.


Privacy


Bij ons staat de veiligheid van onze leden op nummer 1. Wij zijn voortdurend bezig met de privacy bescherming van onze leden.

LET OP DIT IS EEN SITE VOOR 18+. ONDER DE 18 GEEN TOEGANG.

Om er voor te zorgen dat deze site op de juiste manier wordt weergegeven zullen wij een cookie op uw computer moeten plaatsen.
Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden, als u hier geen problemen mee heeft klik dan op akkoord.
Gaat u niet akkoord klik dan op niet akkoord en u zult naar Google worden verwezen


|