JoyJoce uit Zeeland

U dient zich eerst te registreren voordat u alle fotos kunt bekijken van JoyJoce

Over mij:

mijn zoektocht zet ik hier voort, het is helemaal in als ik dat zo bekijk, dus waarom niet toch? Ik zoek een leuke, lekkere, sportieve, schone man om eens een avontuurtje (of meer) mee te hebben. Ik ben gek op nieuwe standjes uitproberen en heb HET boek der standjes aangeschaft. Durf je dat en mij aan?


Over jou:

jouw leeftijd maatk me opzich niet zo heel veel uit, maar je moet er nog wel een beetje goed uitzien. Sixpack hoeft niet, maar een verschrikkelijke bierbuik hoeft ook niet. Voor de rest niet veel eisen, gewoon lekkere, niet moeilijke (jaloezie etc) SEX.


Persoonlijke gegevens:

Geslacht :
Vrouw
Leeftijd :
34 jaar
Provincie :
Zeeland
Woonplaats :
 
Lichaamsbouw :
Normaal
Lengte :
170-175 cm
Haarkleur :
blond
Opleiding :
 
Roken :
No
Piercing(s):
Yes
Tatoeage(s) :
Yes

Iedereen is gelijk


Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.


Grote kans op slagen


Bij ons heb je een grote kans op het vinden van jou match. Dit komt omdat de balans tussen mannen en vrouwen vrijwel gelijk is.


Privacy


Bij ons staat de veiligheid van onze leden op nummer 1. Wij zijn voortdurend bezig met de privacy bescherming van onze leden.

LET OP DIT IS EEN SITE VOOR 18+. ONDER DE 18 GEEN TOEGANG.

Om er voor te zorgen dat deze site op de juiste manier wordt weergegeven zullen wij een cookie op uw computer moeten plaatsen.
Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden, als u hier geen problemen mee heeft klik dan op akkoord.
Gaat u niet akkoord klik dan op niet akkoord en u zult naar Google worden verwezen


|