Dorisss uit Zeeland

U dient zich eerst te registreren voordat u alle fotos kunt bekijken van Dorisss

Over mij:

. Ik wil alleen mijn horizon een beetje breder maken dan alleen de mannen die bij mij in de buurt wonen. Ik heb een drukke en verantwoordelijke baan, maar in mijn vrije tijd zou ik liever met een leuke jongeman uit eten gaan dan alleen op de bank neer ploffen met een dvd’tje aan. Ik vind het lastig om te zeggen wat ik zoek, want iedereen is anders en zie graag overal iets positiefs in.


Over jou:

Leeftijd tussen de ********* en ********* lijkt mij ideaal, maar andere leeftijden sluit ik niet uit. Hoor ik iets van je?


Persoonlijke gegevens:

Geslacht :
Vrouw
Leeftijd :
30 jaar
Provincie :
Zeeland
Woonplaats :
Oostkapelle
Lichaamsbouw :
Normaal
Lengte :
170-175 cm
Haarkleur :
bruin
Opleiding :
 
Roken :
No
Piercing(s):
No
Tatoeage(s) :
No

Iedereen is gelijk


Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.


Grote kans op slagen


Bij ons heb je een grote kans op het vinden van jou match. Dit komt omdat de balans tussen mannen en vrouwen vrijwel gelijk is.


Privacy


Bij ons staat de veiligheid van onze leden op nummer 1. Wij zijn voortdurend bezig met de privacy bescherming van onze leden.

LET OP DIT IS EEN SITE VOOR 18+. ONDER DE 18 GEEN TOEGANG.

Om er voor te zorgen dat deze site op de juiste manier wordt weergegeven zullen wij een cookie op uw computer moeten plaatsen.
Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden, als u hier geen problemen mee heeft klik dan op akkoord.
Gaat u niet akkoord klik dan op niet akkoord en u zult naar Google worden verwezen


|