Clara2 uit Het Brussels Hoofdst

U dient zich eerst te registreren voordat u alle fotos kunt bekijken van Clara2

Over mij:

Blond haar, groene ogen, lekker lijf. Ja sorry hoor ik ben niet zoals die andere meiden die slank zijn en net alsof doen dat ze moddervet zijn ofzo, ik werk er hard voor en dan mag ik het ook showen toch? Dat mag ik dan ook graag doen. Zoek een lekkere vent die van wanten weet en een goed uithoudingsvermogen heeft. Leeftijd is niet heel belangrijk, ik ben zelf nog jong, maar als je maar boven de ********* bent, dan moet je vast wel weten wat je met jou gereedschap kunt doen toch? Dat mag je mij dus even komen bewijzen! Lekker geile avondjes in een hotelletje ergens halverwege Nederland, bubbelbadje, groot bed, hmm, zin??


Over jou:

Jij bent volwassen, weet wat genieten is. Bent redelijk knap.. maar zeker niet lelijk. Wilt een meid als ik eens een flinke beurt geven.


Persoonlijke gegevens:

Geslacht :
Vrouw
Leeftijd :
27 jaar
Provincie :
Het Brussels Hoofdst
Woonplaats :
 
Lichaamsbouw :
Slank
Lengte :
  cm
Haarkleur :
blond
Opleiding :
 
Roken :
Yes
Piercing(s):
Yes
Tatoeage(s) :
No

Iedereen is gelijk


Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.


Grote kans op slagen


Bij ons heb je een grote kans op het vinden van jou match. Dit komt omdat de balans tussen mannen en vrouwen vrijwel gelijk is.


Privacy


Bij ons staat de veiligheid van onze leden op nummer 1. Wij zijn voortdurend bezig met de privacy bescherming van onze leden.

LET OP DIT IS EEN SITE VOOR 18+. ONDER DE 18 GEEN TOEGANG.

Om er voor te zorgen dat deze site op de juiste manier wordt weergegeven zullen wij een cookie op uw computer moeten plaatsen.
Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden, als u hier geen problemen mee heeft klik dan op akkoord.
Gaat u niet akkoord klik dan op niet akkoord en u zult naar Google worden verwezen


|