Fiona95 uit Overijssel

U dient zich eerst te registreren voordat u alle fotos kunt bekijken van Fiona95

Over mij:

Ik ben sinds kort weer lekker single en op zoek naar iets korts, dus geen langdurige serieuze relaties. Je kunt het een seks relatie noemen, maar ik bedoel wel net ietsje meer dan dat eigenlijk. We moeten het goed kunnen vinden samen, een soort van klik zou mooi meegenomen zijn anders kun je je natuurlijk nooit helemaal op je gemak voelen bij elkaar en daar gaat de kwaliteit seks behoorlijk van achteruit.


Over jou:

Jij hebt genoeg energie, een goed uithoudingsvermogen, kan meerdere keren lekker klaar komen. Wilt niet alleen recht toe recht aan maar gewoon diverse standjes.


Persoonlijke gegevens:

Geslacht :
Vrouw
Leeftijd :
28 jaar
Provincie :
Overijssel
Woonplaats :
 
Lichaamsbouw :
Normaal
Lengte :
175-180 cm
Haarkleur :
donkerblond
Opleiding :
 
Roken :
No
Piercing(s):
No
Tatoeage(s) :
No

Iedereen is gelijk


Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.


Grote kans op slagen


Bij ons heb je een grote kans op het vinden van jou match. Dit komt omdat de balans tussen mannen en vrouwen vrijwel gelijk is.


Privacy


Bij ons staat de veiligheid van onze leden op nummer 1. Wij zijn voortdurend bezig met de privacy bescherming van onze leden.

LET OP DIT IS EEN SITE VOOR 18+. ONDER DE 18 GEEN TOEGANG.

Om er voor te zorgen dat deze site op de juiste manier wordt weergegeven zullen wij een cookie op uw computer moeten plaatsen.
Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden, als u hier geen problemen mee heeft klik dan op akkoord.
Gaat u niet akkoord klik dan op niet akkoord en u zult naar Google worden verwezen


|